KURUNG PASTEL





















Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘

FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu!

🌹Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan
🌹Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai
🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu
🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Kain A Cut
🌹Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je!
🌹Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL)

XS to 3XL 
Harga : RM58

4XL 
Harga : RM68

ADD POSTAGE
RM8SM / RM13SS

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...