BAJU MELAYU THE SULTANZ'




















Ape yg best BAJU MELAYU SULTANZ ni🤗

[CUTTING BAJU MELAYU THE SULTANZ]

🛑RELAXED FIT
*️⃣tidak terlalu besar masih nampak kemas bile pakai dan tidak menggelebeh
*️⃣tidak terlalu ketat(slim fit) so x lah terbatas sgt pergerakan..nak solat pun x risau nak rukuk ke ape kan..nak main takraw pun ok😅
*️⃣cutting yg sesuai dengan apa jua bentuk badan

✅ MATERIAL ROYAL SOLUNA SILK :
=jenis lembut dan ‘glowy’
=tidak mudah pecah spt material satin
=tidak kejung atau keras spt material pearl skin
✅MEMPUNYAI 18 WARNA PILIHAN
✅CUTTING MODEN TIDAK BERPESAK
✅POKET TEBUK ALA-ALA SUIT
✅TIDAK PANAS SEHARIAN DIPAKAI
✅TIDAK MUDAH RENYUK
✅TIADA KESAN PELUH
✅IRONLESS

ADA SIZE XS S M L XL XXL

FRRE GIFT 🎁BUTANG ZIRCONIA DIAMOND SILVER 'untuk yang terawal‼️

*SILA UKUR DAHULU
*10% EFFECT LITHING STUDIO
*PROCEDD 2-3HARI.


Harga : RM139sm /RM145ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...