EMELDA KURUNG








πŸŽ€ DESIGN TERBARU
Ni design terbaru dari Mmg Latest laa kira ni uolls pakai paling stylo laa kat opis tu…
.
πŸŒΈπŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE
Tak jarang & sangat selesa bila pakai , Nak iron pun senang ! Kalau nak tahu, akak laju jer siap taw bila pakai arissa ni. hehe. best gilerr! 
.
πŸŒΈπŸŽ€ SIZE S / M / L / XL / XXL 
Arghhh…Bestnyaa korang mesti suka kan sebab ade plus size! yela yang chubby pun nak jugak melawa kan hihi..~
.
πŸŒΈπŸŽ€ CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK ARISSA  ni mmg EXCLUSIVE sgt tau..  And EMELDA ni ade zip menegak utk Mommy yang nak BF baby.

Harga : RM98sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...