SULTANA ABAYA







SULTANA VERSION 2.0 COMEBACK UNTUK KALI KETIGAAA

๐ŸŒผSULTANA ABAYA SUIT VERSION 2.0๐ŸŒผ

๐Ÿ’•ABAYA LABUH DAN SELUAR DIDATANGKAN SATU SET DGN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI

๐Ÿ’•REKAAN KHAS “SIDE POCKET”

Sultana Suit Version 2.0 ni ada SPECIAL POCKET di kanan uols. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', malah SIDE POCKET ini lah yg akan menjadi hero anda utk mengisi segala khazanah alam uolls tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

๐Ÿ’•6 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK 

Ada 6 pilihan warna utk Abaya Sultana Suit ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening ๐Ÿ˜„ Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Dan semua warna sgt lah sesuai utk mix n match dgn warna shawl uollss

๐Ÿ’•MATERIAL DIAMOND CREPE HIGH QUALITY

Sultana Version 2.0 kalini menggunakan Material yang SUPERBBB SEJUKKK!! Memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya ๐Ÿ˜„mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Sesuai la utk semua aktiviti formal atau xformal ๐Ÿ˜˜ Korang boleh padankan dgn seluar jeans ,skirt dan palazzo.

๐Ÿ’•BF DAN WUDHU FRIENDLY

Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian zip di tangan baju sgt senang utk dibuka ketika mengambil wudhuk. 

๐Ÿ’ž SIZE S SEHINGGA 3XL WOW ๐Ÿ˜

๐Ÿ’•SUPER LABUH DAN LONGGAR

Design Abaya Sultana Suit memang sgt2 patuh syariah ๐Ÿ˜„Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 ๐Ÿ˜˜

๐Ÿ’ž TALI CIK REBEN YG SGT CUTE

Utk efek yg classy, kami tampilkan cik reben di bahu si pemakai. Anda bebas utk ikat atau tidak tali tersebut. Yg penting efeknya sgt WOW! 

๐Ÿ’•BEADS GANTUNG TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE

Perincian White Pearl Beads menampakkan Sultana Suit lebih mewah dan exclusive. Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke tempat kerja sambil dijeling2 manja rakan sepejabat ๐Ÿคฃ

๐Ÿ’• SUIT "WAJIB DIMILIKI" SEMPENA KENDURI KENDARA DAN MAJLIS PENUTUP TAHUN 2019



Selalu2 korang kalau shopping, mesti susah nk jumpa yg suit sepasang baju dan seluar ni kan ๐Ÿ˜Š kalau ada pun, kurang memikat jiwa betol tak? Haaa inilah masanya korang WAJIB grab Sultana Suit ni kalau korang taknak menyesal ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ sebab diaaaa gorgeous sangat ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ


Harga : RM125sm /RM129ss
*Free pos

2XL 3XL ADD RM10

Berminat?

Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...