KURUNG ARISSA








πŸŽ€ DESIGN TERBARU
Ni design terbaru dari AM, Mmg Latest laa kira ni uolls pakai paling stylo laa kat opis tu…
.
πŸŒΈπŸŽ€ MATERIAL COMO CREPE
Tak jarang & sangat selesa bila pakai , Nak iron pun senang ! Kalau nak tahu, kak mell laju jer siap taw bila pakai ARISSA ni. hehe. best gilerr! 
.
πŸŒΈπŸŽ€ SIZE S / M / L / XL / XXL 
Arghhh…Bestnyaa korang mesti suka kan sebab ade plus size! yela yang chubby pun nak jugak melawa kan hihi..~
.


πŸŒΈπŸŽ€ CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK ARISSA  ni mmg EXCLUSIVE sgt tau.. AM custom kan khas dari OVERSEA. So mmg kat lain xda, AM je ada..hihi.. And ARISSA ni ade zip menegak utk Mommy yang nak BF baby.

Harga : RM99sm/ RM104ss
*Free pos

BUY 3
Harga : RM299sm / RM300ss
*Free pos

Berminat?

Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...