WAWA KURUNG













AKHIRNYA, ADA PUN KOLEKSI BAJU KURUNG YANG SIMPLE DAN 
MENAWAN !!!

Kan dah cakap, kita ada banyak koleksi baju baju yang pasti akan buat korang semua rambang mata! Semestinya ada di antara korang yang sukakan baju kurung yang ala ala sopan dan ayu macam gambar gambar di bawah ni kan?

Sesuai sangat untuk majlis kenduri bestfriend yang bakal berkahwin tak lama lagi. Tak over dan tidak terlalu simple!

Design yang sangat2  EKSLUSIF
 • Material skirt SB LINE DUBAI selesa dipakai
 • 8Warna Yang Menawan & Memukau
 • Design Kurung Moden Labuh menutupi punggung
 • Leher Bulat ada butang depan
 • Cutting Loose Berdutt Belakang
(  pic model sepit baju di belakang )
 • Jenis Kain A Cut
 • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
 • Zip Kain Sebelah Kiri
 • Saiz XS S M L XL 2XL 

 ❌ jarang❌ kecut
 ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk
 ✅ mudah digosok
 ✅ sejuk & selesa dipakai
 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian & pakai bekerja

🕹 No Booking ! 
📮 Proceed Order 2 Days 
🕹No Refund Affter paymant
📍Ukur dahulu sebelum membuat pembelian. Please Take Note
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inci

Harga : RM110sm /RM115ss
*Free pos

2XL ADD RM10

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...