ECHANTEE SPLENDID LONGUE BLOUSE













REKAAN BLOUSE YANG MENARIK. BELI 1 KOLEKSI DAPAT 2 ITEM SEKALIGUS!

Yeah! 1 koleksi dapat 2 item terus. Basic blouse & chiffon flare blouse. Boleh decide nak pakai salah satu atau nak pakai dua2 terus. Semua ni dengan 1 koleksi sahaja tau!

REKAAN DIINSPIRASIKAN DARIPADA WANITA MUSLIMAH RUSIA YG SUKAKAN KONSEP ELEGAN

Blouse kali ni diinspirasikan daripada wanita muslimah Rusia. Bukan sekadar blouse, ECHANTEE memberi elemen mewah dengan hiasan manik “pearl gold” dibahagian tangan.

1 KOLEKSI PELBAGAI GAYA
Kira lah sendiri berapa gaya yang korang nak pakai:-

1. Basic blouse sahaja
2. Flare chifon blouse sahaja dengan padanan baju lain 
3. Basic blouse dan flare chifon blouse digabungkan sekali

Ops! Ini belum lagi nak matching dengan seluar / skirt / jubah. Rekaan ini sangat fleksible penggayaannya! 

POKET KIRI DAN KANAN PADA BASIC BLOUSE
Bukan juga sekadar cantik tapi ENCHANTEE juga ada poket kiri & kanan untuk multipurpose.

BF & WUDHU FRIENDLY
Ini elemen wajib. Zip di dada dan di tangan untuk bf friendly pada basic blouse. Sambil bergaya kewajipan terjaga.

PILIHAN SAIZ S SEHINGGA 5XL
Boleh set nak sedondon. Pilihan saiz bukan lagi halangan. 

MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFON ROSE
Gabungan material Dubai Como Crepe yang terbukti sangat selesa utk basic blouse dan chifon rose yang beralun utk outerwear. Sangat merarik gabungan 2 material ni!

8 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Pilihan warna daripada bold ke pastel menjadi trend 2020. Confirm tak akan menyesal pilih jer warna yang mana 1!

PROMOSI SIZE S-XL
Harga : RM79sm / ss
*Free pos

PROMOSI 2XL-5XL
Harga : RM89sm / ss
*Free pos

HARGA TAMAT PROMOSI SIZE S-XL
Harga : RM84sm / ss
*Free pos

HARGA TAMAT PROMOSI SIZE 2XL-5XL
Harga : RM94sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...