DRESS PRINCESS











Siapa yang dah masuk mood bercuti tu? saja nak tanya, uollls dah dapatkan belum baju #DRESSPRINCESS ni ?
.
 #DRESSPRINCESS ni potongan baju yang loose membuatkan uolls tampil lebih selesa dan santai gituww ๐Ÿ˜ tak terlalu over, simple manis2 giteww๐Ÿ˜˜✨
.
Mana yang belum order boleh terus grab sebelom stok limited edition kita ni abis licin!

๐Ÿ’•dibuat dari material super selesa, COMO CREPE 
 ia sangat selesa, mudah digosok.

๐Ÿ’•Inovasi terbaru..bahagian lengan baju bercuff getah utk memudahkan pemakai 

๐Ÿ’•Cutting Princess 6 panel yang flowy dan cantik

๐Ÿ’•BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan

๐Ÿ’• 8 WARNA memukau

๐Ÿ’• Saiz S - 3XL

Harga : RM99sm /RM107ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...