DRESS PRINCESS











Siapa yang dah masuk mood bercuti tu? saja nak tanya, uollls dah dapatkan belum baju #DRESSPRINCESS ni ?
.
 #DRESSPRINCESS ni potongan baju yang loose membuatkan uolls tampil lebih selesa dan santai gituww 😍 tak terlalu over, simple manis2 giteww😘✨
.
Mana yang belum order boleh terus grab sebelom stok limited edition kita ni abis licin!

💕dibuat dari material super selesa, COMO CREPE 
 ia sangat selesa, mudah digosok.

💕Inovasi terbaru..bahagian lengan baju bercuff getah utk memudahkan pemakai 

💕Cutting Princess 6 panel yang flowy dan cantik

💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan

💕 8 WARNA memukau

💕 Saiz S - 3XL

Harga : RM99sm /RM107ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...