KURUNG JAMEELA








 DESIGN TERBARU
Ni design terbaru, Mmg Latest laa kira ni uolls pakai paling stylo laa kat opis tu…
.
 MATERIAL COMO CREPE
Tak jarang & sangat selesa bila pakai , Nak iron pun senang ! Kalau nak tahu, kak mell laju jer siap taw bila pakai JAMEELA ni. hehe. best gilerr!
.
 SIZE S / M / L / XL / XXL
Arghhh…Bestnyaa korang mesti suka kan sebab ade plus size! yela yang chubby pun nak jugak melawa kan hihi..~
.
 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK JAMEELA  ni mmg EXCLUSIVE sgt tau.. Kami custom kan khas dari OVERSEA. So mmg kat lain xda, kita je ada..hihi.. And JAMEELA ni ade zip menegak utk Mommy yang nak BF baby.

Harga : RM90sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...