FAREENA KURUNG IN SUPERSTYLE CARDIGAN
















REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA

Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting.

Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA  juga tau!

FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.

Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?
POKET KIRI & KANAN

Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?
MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE

Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?

BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?

7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?

Harga : RM139sm /RM147ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...