DELISHA BLOUSE







✅ MATERIAL BESHH COMOCREPE- seyes ckp material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap pkai..mmg sesuai dgn cuaca yg panas terik ni..
.
✅LIPATAN DI HPN YG BERALUN- Wahh delisha nmpknya seperti princess ada lipatan sedikit di hadapan dan boleh cover perut anda!omg
.
✅5 WARNA AVAILABLE!
Yeah! Full of choices.. delisha kali ni datang dengan 5 warna cecantik semuanya! Kaler pun macam-macam ada ikut selera akak sume! Pendek kata puas memilih lah!
.
✅IRONLESS & ANTI-KOMOT
Ni feature paling akak suka kan? Nak material yg tak payah iron. delisha terbaru ni kak chaq gunakan kain jenis yg less iron tau.. Then you are ready to go! Haa senanglah keje especially tuk akak2 yg ada anak kecik2
.
✅MESRA WUDUK- x perlu risoo delisha memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
✅MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju delisha ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
Harga : RM70sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...