CLARISSA KURUNG










KEISTIMEWAAN CLARISSA KURUNG
.
.
 POTONGAN KAIN RUFFLE 
- Korang dah boring pakai kain cutting A, tapi berbeza dengan clarissa kurung ni, ada ruffle dibahagian bawah, jadi boleh korang nak fefiling princess nanti..

 MATERIAL LUXURY COMO CREPE 
- Clarissa kurung ni yuri guna material luxury como crepe yg diimport dari dubai. Mmg sangat selesa, lembut 'berflow', anti kedut dan mudah di iron..珞
.
.
 8 VARIASI WARNA HOT 
- Clarissa kurung ada 8 pilihan variasi warna yg paling hot, paling trending dan mampu buat korang nampak menyerlah dari yg lain.. 
.
.
  SPECIAL CUTTING 
- Clarissa kurung ni di'cutting' dengan kemas dan sangat selesa digayakan, Cutting butik, gerenti uolss puas hati mengayakan. Boleh pakai untuk segala majlis..

 MESRA MENYUSU 
- Ada zip dekat bahagian dada, Nak menyusu dah takda masalah dah, Tak payah nak sorok2 lagi, Amazing sgt2 darlingss! 來
.
SALE SEHINGGA DI BERITAHU
Harga : RM75sm /RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...