KURUNG MODEN FATEHAH 2.0







NAK CARI MATERIAL YANG KORG BOLEH JALAN KAT SAWAH DENGAN SELESA TAMBAH TAK PANAS ? 

Korg bOleh cuba FATEHAH 2.0
kurung moden yang stylo simple tapi tetatl menetapkan ciri-ciri muslimah❤️

Permintaan sangat tinggi Sebab tu pihak HQ restock buat julung kali design FATEHAH ni tau 

Material como crepe dah tak asing lagi bagi buyer2 kami..
kain berat tapi lembut ni memang sesuai untuk cuaca kita kat malaysia ni tau
✅Zip bf(12inci)
✅ Lengan loose
✅ Baju cutting A cut
✅ Kain duyung
✅ Full getah

Untuk sis-sis plussaiz korg jangan risau still sampai 5xl dan yang penting harga sama tiada cas tersembunyi okey

Harga plak memang tersangat mampu milikÔ§ó

Harga : RM75sm /RM83ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...