ARISSA KURUNG











"ASTAGFIRULLAHALAZIM....APENIII SEMUA CECANTIK NIII. #TANPAGOSOK PULAK TUUU..SAYANG NAKKK NI BANGGG!"
.
.
Haaa ni lah pengganti Katana yang ramai tgh tunggu tuuu. Serius bergetar urat mata bila tengok Arissa ni melintas..
.
Simple tapi eye catcher gituuuu mat salleh kata. Bila pakai pun terserlah keayuan dan ade effect slim tauu sebab material best sangat..berat dan terletak. So takde lah orang tanya kita “dah berapa bulan tu sis?”
.
.
 #FAKTA pasal Arissa Kurung ni yang korang wajib tahu!
Design simple dan manis. Tak terlalu over. Khas untuk mereka yang ingin tampil sopan dan anggun.
Material sedapp, moss crepe #ironless dan tak nipis. Serius tak panas pun. Nyaman je bila pakai.
Skirt full getah. So, tak perlu lah nak ambil baju saiz lain, skirt saiz lain. Senang kan?
Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just tarik je lengan baju ke atas. Material memeri kot.
sesuai sangat kalau nak gayakan dengan seluar. dijadikan blause 拾
Pilihan warna yang menarik. Rasa macam nak grab semua warna je!
Pilihan saiz kecik sampai lah ke plussize. Size available : XS-5XL

Dapatkan cepat tauu. Sebelum SOLD OUT!

HARGA ASAL RM189 
*tak termasuk pos

HARGA PROMOSI 
Harga : RM77sm /RM81ss
*Free pos

4XL & 5XL ADD RM5

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...