THEA HELLENA MODEST BEAUTE

REKAAN MINIMALIST, SOPAN & MEMUKAU
Tampil dengan rekaan “MINIMALIST” yg “SOPAN” boleh digayakan tanpa mengabaikan aurat yg “Eskslusif”. Diinspirasikan dari Konsep Less is More sesuai kemana sahaja dihiasi aksesori mewah.

KOCEK ‘SERBAGUNA’ KIRI & KANAN
Kocek yg dijahit sembunyi bagi memudahkan si pemakai menyimpan barangan

2 GABUNGAN WARNA
Material “DUBAI COMO CREPE” kombinasi 2 warna untuk dipadankan bersama warna asas dan warna kontra. Material ini senang jer nak handle dan sangat sesuai cuaca di Malaysia.

7 PILIHAN WARNA DARI BOLD KE PASTEL
Pilihan warna yang sesuai untuk semua peringkat umur, warna yg rare dan trendy wajib ada dalam koleksi almari uolss!

AKSESORI BUTANG HIASAN & LABEL TAG MEWAH JW’s
Didatang khas bersama blouse, aksesori butang hiasan 2 warna yang “STUNNING” boleh mengubah si pemakai menjadi luar biasa yang penting AURAT terjaga! Label besi juga boleh membuatkan si pemakai tampak mewah ketika digayakanmengikut citarasa tersendiri.

POTONGAN FISHTAIL YG EFFECT SLIMMING
Konsep potongan blouse yang bg effect KURUS, tidak terlalu kembang. Hasil potongan yang tampak simple, minimal dan less is more. Sangat recommend dan sesuai pakai ke mana-mana sahaja.

SIZE S HINGGA 5XL
Blouse yang direka khas bermula size S shingga 5XL, time ni uols boleh pakai sedondon 1 family. Dari mak,nenek, adik dan semuaaa boleh pakai pilih jer size mna yg ngammm chantik.

SPAN DIBAHU, WUDHUK & BF FRIENDLY
Mempunyai span di bahu membuatkan si pemakai tampak kemas sentiasa. Zip didada boleh memudahkan ibu-ibu menyusukan permata kesayangan. Butang “ketip” di tangan pun senang jer nak ambil wudhuk.

SURE CHANTIKKK & JELITAKAN WARDROBE ‘MU’!

Harga : RM79sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...