KURTA FARIZ

April 22, 2019 Noor Akma 0 Comments










LEBIH BERGAYA DAN TRENDY lebih awesome DADDY vs HERO. Jadikan ayah lebih macho si anak lagak hero muda

SIMPLE, EXCLUSIVE & HENSEM
Tahu tak kenapa encik suami  wajib pakai kurta fariz di pagi shawal nanti? tahu tak apa hebat nya Kurta Fariz ni buat semua jejaka malaya dan si hero cilik uolls?
.
SEMESTINYA
.
Kurta Fariz tampak lebih bergaya dengan design kurta yang simple tapi sangatlah moden dan elegant. Material yang sejuk dan tak panas pastinya  abang2, adik2, si cilik semua rasa selesa sepanjang hari!
.
Kurta Fariz tampil design slim fit dan berzip di leher pastinya memudahkan pemakaian buat kaum adam tak kira yg muda atau tua dan si hero cilik anda. slim fit tapi masih kelihatan segak bergaya. Memang hensem macho di pagi Syawal 
Sesuai dengan semua lapisan umur dengan saiz dari xs hingga 2xl . Dan paling best boleh tampil sedondon dengan si anak . ayah dan anak memang best kan raya sedondon? warna2 pilihan pun cantik jer tau. Jadi cepat2 pilih saiz dan warna terus wassap kami sebelum out of stock!
.
KURTA FARIZ dengan warna2 pilihan yang pasti memikat hati di guna pakai di pagi syawal, bertandang ke rumah sanak saudara mesti tampak sangat WOWWW. so uolls apa lagi? hanya tinggal pilih saja!
APA YG MEMUKAU SGT KURTA FARIZ NI?
‍material High Quality Cotton Toyobo yang sangat lembut dan tebal
‍sejuk & tidak panas
‍mudah di gosok
‍tidak mudah berkedut
‍selesa utk digayakan dengan apa2 majlis
‍warna tidak mudah pudar
‍zip di dada  mudah buat si hero cilik dan lebih nampak segak buat si daddy.
‍ ade poket di sebelah kiri baju
‍cutting slim fit tapi tak ketat sangat.
‍8 warna pilihan yang menarik
‍mudah di gaya kan bersama seluar jeans atau slack
‍saiz dari  XS-2XL
tunggu apa lagi jom grab skrg !
• Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2
• Stock Sangat Terhad & Limited taw .
 ITEM READY STOCK
• Cepat2 Sebelum Kehabisan
Very2 Fast Selling
 1st Come 1st Serve.
 No Booking ! With Full Payment
 READY STOCK‼️
.
Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
Contoh Model Pakai Saiz M ,
Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

DEWASA
Harga : RM90sm /RM95ss
*Free pos

KANAK2
Harga :
18 - RM51
20 - RM56
22 - RM56
24 - RM66
26 - RM66
28 - RM71
30 - RM71
32 - RM81
34 - RM81
36 - RM86
38 - RM86
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...