JUBAH AMMARA












REKAAN JUBAH AMMARA YG EKSKLUSIF
.
Jubah Ammara ni merupakan rekaan EKSKLUSIF JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang “wow”, yang lebih ayu dan yang lebih eksklusif dengan detailing “pearl” yang memukau.
.
.
FREE SHAWL LBUH YG BERNILAI RM 69
.
Iye.. Tak percaya? Shawl labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.
.
.
DIHIASI DENGAN BATU “DIAMOND SILVER” SEBAGAI AKSESORI MEWAH
.
Yes, Jubah Ammara dihiasi dengan batu “Diamond Silver” sebagai aksesori mewah yang menambahkan lagi seri untuk rekaan jubah yang eksklusif ni. Bukan tu jer, setiap pembelian jugak diberi extra batu “diamond silver” ni secara PERCUMA tau.
.
.
MATERIAL YANG BEST DIIMPORT KHAS DARIPADA OVERSEA
.
Jubah Ammara menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Keunikan material ni membuatkan si pemakai akan rasa sgt selesa dgn bantuan “ice cool” lining walaupun dipakai seharian tau. Tak percaya? Cuba lah…
.
.
9 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA
.
Ini paling best! Ada 9 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap. 9 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK SYAWAL TAHUN 2019 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila”
.
.
BF & WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada & ditangan itu wajib untuk setiap rekaan Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu. Untuk mommies pun walaupun bergaya dipagi raya tak jadi halangan dengan Jubah Ammara ni! Jubah ni jugak mesra bf tau.
.
.
REKAAN INI ADALAH TERHAD UNTUK EDISI RAYA SHJ. LIMITED EDITION!TIDAK AKAN DIKELUARKAN PADA BATCH LAIN!
.
Ini yang penting. Mcm jubah yang sebelum2 nih. Keluar pada edisi Raya Shj. Dan tidak akan dikeluarkan pada bulan lain. Terlepas nih, maka terlepas lah selamanya!

PROMOSI PENGENALAN HINGGA 15 MEI
Harga : RM189sm /ss
*Free pos

HARGA SELEPAS PROMOSI
Harga : RM199sm /ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...