FELORA KURUNG













YG PASTI BOLEH SEDONDON- Bestnya lagi meriah kalu boleh sedondon dgn anak...bila lagi nk melaram kan time raya2 la boleh sedondon dgn ank2...confirm ank branak jadi sgt gojes
.                                                         
ADA DESIGN ALA2 ROPOL BUNGA DI BWH BAJU- Ropol di dpn bju adlh trademark felora kurung..ropol ni dijahit sendiri dgn teliti dan kemas agar uolss ank beranak nmpk segak dan jelita masa raya nnti
.
MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..ank pon best je pkai baju felora ni mcm x nk buka..
.
COMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..sbb semua cantik belaka! lgi cantik klu sedondon mesti meriah...
.
MESRA WUDUK- Mommies jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn felora kurung tu ada button kecik utk mommies. Boleh je nk buka masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
MUDAH MENYUSU- mommies mesti x tahu kan di atas felora kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb felora kurung pd bahagian baju labuh menutupi punggung utk mommies
.
ADA KILAUAN DIAMOND YG MENAIKKAN LGI SERI BAJU- lip lap lip lap lahh uollss anak beranak nnti masa raya wahhh mesti org lain tgok x berkelip mata punya..anak pon byk dpt duit raya..
.
ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn...boleh bergaya dgn anak2..
.
UTK ANAK ADA SAIZ 2 SAMPAI 10- Ukuran anak ni ikut saiz taw mommies bukan ikut umur...
IBU

IBU
Harga : RM105sm /RM110ss
*Free pos

ANAK
Harga : 
SAIZ 2 - 4 : RM75sm /RM80ss
SAIZ 6 - 10 : RM85sm /RM90ss
*Free pos

COMBO
Harga : 
IBU & ANAK SAIZ 2 - 4 : RM160sm /RM165ss
IBU & ANAK SAIZ 6 - 10 : RM170sm /RM175ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...