QAYLA BLOUSE







QAYLA BLOUSE IN 5 COLORS. SWEET BERSEMUT MCM MINUMAN YG TGH VIRAL SEKARANG NI...

Teh Madu Ais, Blue Sprite, Sweet Yam, Green Tea, Dragon Fruit...Sllurrrpppppyyy!!

Halah...halah...halah....Sis semua gerenti jadi PUJAAAN HATI KEKANDA sis lah !!! Cewahhhh...

Sekali tgk pun dah jatuh hati. VERY EXCLUSIVE design yg mmg konfem  menusuk kalbu n terus masuk WISHLIST Uolsss.

SEBABNYA...

12 BUTANG BALUT EXCLUSIF.  SIGNATURE'S... Butang balut saiz besar di bhg depan baju n butang balut kecik di tangan buat si pemakai Qayla ni tambah berseri seri. Mmg nampak so INTERNATIONAL.

 Qayla ni guna material SOFTED COMO CREPE yg konfem lembut beralun tersarung cantik di badan. Material no.1 pilihan butik.

SLIM LOOK DESIGN - uolls mmg boleh nampak lebih langsing sbb kita ada buat 6 pieces SPECIAL cutting di bawah ketiak n bhg pinggang dgn jahitan ' DOUBLE-STITCH' X-tra kemas. Baju pun longgar tak melekap di punggung.

 Dgn cuaca yg panas skrg mmg sesuai sgtlah nak pakai Qayla ni. Tak jarang dan tak panas, boleh pakai dari pagi sampai mlm.

Zip mesra Wudhuk mudah dibuka di tangan. Tiada masalah menjalankan kewajipan Ibadah... BERIMAN gitu...Alhamdulillah

Qayla ada saiz untuk yg kecik, yg thick to the Chubby gojez ladies. S/M/L/XL/2XL/3XL. So kalau nak pakai reramai utk any event pun boleh. GIRLS POWER Yeah!!!

NURSING FRIENDLY..Zip sorok di bhg dada for mommies yg BF. Tp kalau tak BF pun cukup selesa utk senang buka baju. Just Unzipped!!! Tak yah nak tergeliat tangan ke belakang tauuu!!

POKET bhg hadapan di kanan n kiri tu bukan poket acah acah je. Boleh simpan kunci, lipstik even handphone ye. Luas poket tu. 

Uols boleh je pakai dgn pants, pallazo, pencil dan skirts any time any day.

Harga : RM75sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...