LIXY NAIRA BLOUSE









LIXY NAIRA PREMIUM COLLECTION KINI DILANCARKAN!

 1. ADA POKET - Kaksab nak bagi kemudahan untuk uols. sesuai untuk mereka yang jenis mcm kaksab. tak suka pegang purse . keluar nak bawa hp & masukkan duit dalam poket je. senang kan? 
.
.
 2. BUTANG HIASAN - Ada butang raksaksa yang cantik sebagai hiasan di bahagian depan..
nampak Exclusive sangat dengan butang besar2 tu..
.
.
 3. ZIP BELAKANG - Fungsi zip belakang sebenarnya untuk mempermudahkan uols nak pakai.. dan sweet2 sikit dengan sang suami pun boleh... nak pakai baju bagi suami tolong zip kan . tapi kaksab slalu pakai sendiri je..
.
.
 4. WUDHU FRIENDLY - Lixy Naira ada zip di lengan.. untuk memudahkan uols nak selak ambil wudhu nanti..
.
.
 5. MATERIAL PREMIUM - Lixy Naira ni diperbuat dari material Mosscrepe korea yang sangat2 berkualiti.. dan selesa dipakai.. yang penting terletak bila sarung 
.
.
 6. ADA BELAHAN DI TEPI - Untuk menambahkan lagi keselesaan, kaksab reka khas ada belahan di tepi kiri kanan baju.. nak duduk selesa, nak langkah pun selesa..
.
.
P/S :Dijangka akan sold out dalam masa terdekat ini!
kepada pencinta2 blouse. sila dapatkan collection yang paling top ni sebelum ianya sold out guys!
.
.
Harga : RM75sm /RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...