KURUNG PAHANG ROSA







☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung Pahang dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/  pejabat maupun kemana saja..kain susun tepi menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from Luxury COMO CREPE yang lebih lembut, lebih selesa,kain pula material SONGKET SBLAIN & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Susun yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai..
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - 2XL
Terdapat size dari S - 2XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
.
Harga : RM105sm /RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...