KURUNG FLORA ORKID







Hye dearies! Tengah fikir outfit nak pakai untuk ke kenduri hujung minggu ni ke ?
SIMPLE & ELEGANT!.

Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 5 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
.
Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww殺殺

 MODEN & EXLUSIVE 
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE..

 SIZE 
- Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..

 SPECIAL CUTTING 
Kali ni Cutting Kurung FLORA ORKID sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss..

Harga : RM105sm /RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...