KURUNG AMEENA










 MATERIAL 
- Most crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian akak-akak buat kerja..

 MODEN & EXCLUSIVE
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exclusive si pemakai. bila nampak exclusive baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy bila berkerja..

 SIZE 
- Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti kakHany tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..

 SPECIAL CUTTING 
Kali ni Cutting Kurung Ameena sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss..
P/s : Please share dan tag cikgu-cikgu, akak-akak, makcik-makcik yg nak kan design terbaru dan paling lates nie..

Harga : RM95sm /RM100ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...