KAVITA KURUNG








SAMPAI bila kita nak tengok kawan2 je yang cantik dan sopan berfesyen !! sedangkan kita mampu tengok je..
.
Alhamdulillah, Belum lagi release dah ada orang booking deposit siap2..?? 
.
Mesti ramai ada masalah yang susah benar nak cari baju kurung yg sopan, betul kan...?
.
Kalau ada pun mesti mahal.. kalau murah plak kualiti macam pasar malam hampehh...design x classss, plak tu sama dengan orang lain pakai... x confident betulll nak pakai..!! huhu
.
READY STOCK!!    LIMITED STOCK!!   

Apa yg best dgn kavita kurung nie殺殺
.
Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
Material kain Sutera Vietnam jenis kain lembut
Material Baju Pearl Skin jenis kain Lembut
Cutting Kurung Moden
Terdapat Saiz XS sehingga Xxxl
Tak Fit, Terletak Di Badan
Cutting Kain Duyung
Zip Sebelah Kiri
Pinggang Getah Kiri & Kanan
❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✔Mudah Digosok
✔Selesa Dipakai & Sejuk

READYSTOCK But Stock Limited ‼️
 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED

Harga : RM105sm /RM110ss
*Free pos

XXL DAN XXXL ADD RM10

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...