JULIE EXCLUSIVE









BAJU KURUNG MODEN SEPASANG SIAP DGN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI

REKAAN KHAS FRONT WING
Julie Exclusive keluaran terbaru HF kali ni tampil dgn design lebih RARE dan MEWAH. Rekaan luar dr material Como Diamond Crepe buat u gaiiss feeling "princess" gitew

PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Haaa, kak ya hanya buat warna2 yg hot demand sahaja ye n TRENDING utk 2019  Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Korang boleh pakai sedondon family dan bridesmaid , mesti lawa 

MATERIAL COMO DIAMOND CREPE & SB LINE YG SUPER COMFORTABLE
Material ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Ini pilihan yg paling tepat utk korang grab Aidilfitri tahun ni . Dah tak lama ‼️

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen dan beraya, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk.

LABUH DAN LONGGAR
Design Kurung Moden Julie Exclusive by HF ni memang sgt2 patuh syariah Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh menutupi punggung serta longgar so that u gaiss boleh pakai dan melangkah dgn yakin

Harga : RM115sm /RM120ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...