ALEEYA RIAU KURUNG












Hye dearies! Tengah fikir outfit nak pakai untuk ke kenduri hujung minggu ni ke ?
SIMPLE & ELEGANT!.

Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 10 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah!
.
Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww殺殺

 MODEN & EXLUSIVE 
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE..
.
 SIZE 
- Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti IMA tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye..
.
 SPECIAL CUTTING 
Kali ni Cutting ALEEYA RIAU ni sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss..

Harga : RM105sm /RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...