KURUNG ZULAIKHA

















KINI MUNCUL DENGAN SECRET ‘CUTTING’ LEBIH EXCLUSIVE, KEMAS TERSUSUN DAN SWEET JER MATA MEMANDANG DENGAN WARNA2 PALING TRENDING.

SECRET CUTTING
- Yg ni djjamin 100%  special cutting utk korang yg nak tampil simple tapi ala2 princess. Setiap layer baju berasingan, jadi bila korang pakai mmg adaflow.. jadi boleh korang nak fefeeling princess nanti..

POTONG KAIN RUFFLE
- korang dah boring pakai kain cutting A, tapi berbeza dengan potongan kain kurung zulaikha ni. Ada ruffle dibahagian bawah,jadi korang boleh guna sebagai skirt utk padankan dgn blouse or cardigen.

MATERIAL LUXURY COMO CREPE
- Kurung Zulaikha sis guna meterial luxury como crepe yg di import from dubai. Mmg sgt selesa, lembut ‘berflow’, anti kedut dan mudah di iron..

PELBAGAI VARIASI WARNA
- Kurung Zulaikha ada pilihan variasi warna yg paling hot dan paling trending mampu buat korang nampak menyerlah dari yg lain..

Harga : RM100sm /ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...