ARMADA BLOUSE

February 23, 2019 Noor Akma 0 Comments








BLOUSE SEJUK KINI DIRESTOCK LAGI KALI KE3 DENGAN KUANTITI HAMPIR SERIBU PCS..
.
.======================
7 RAHSIA RAMAI SUKA ARMADA BLOUSE
======================
.
⛄ 1. MATERIAL SEJUK - Yang ni wajib!. Korang pakai dulu baru korang tau betapa sejuknya & bestnya material cotton ni.
.
.
⛄ 2. BF FRIENDLY - ibu yang menyusukan anak? Sangat sesuai. Sebab Armada blouse mempunyai zip di bahagian hadapan baju..
.
.
⛄ 3. WUDHU FRIENDLY - pilihan utama muslimah yang rajin travel & singgah solat di RNR atau di tempat kerja. Sangat memudahkan uols. Armada digayakan dengan lengan bergetah. So sangat mudah uols nk selak nanti
.
.
⛄ 4. MUSLIMAH FRIENDLY - yang ni pun salah satu pilihan wajib bagi muslimah. Maklum la.. Skarang ni susah kan nk cari baju yang labuh and loose?. Armda blouse menepati citerasa muslimah kerana cutting dan labuhnya..
.
.
⛄ 5. IRON FRIENDLY - sistur2  yang tak banyak masa menghadap iron man tu boleh la grab Armada blouse ni. Hehe.. Sebab fabric dia sangat mudah digosok tau..
Iron sekali lalu terus licin..
.
.
⛄ 6. MATERIAL HIGHT QUALITY - material Armada semestinya material hight Quality... Dan kaksab bagi 5 star. Sebab kain dia sangat2 best & selesa dipakai.. (Material cotton)
.
.
☃ 7. ADA POKET - senang tak senang ada poket ni?? baju yang berpoket selalunya membuatkan sistur2 kita malas nak bawa hand bag. just bawa mini purse je dah holeh jalan2 kt pasar malam.. 
.
.
ANGGUN | BERGAYA | MEMPERSONA

Harga : RM75sm /RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...