ABAYA SYANTIK

February 20, 2019 Noor Akma 0 Comments










MEMPERKENALKAN JUBAH SELUAR YG TERKINI
⚜️DESIGN JUBAH SELUAR YG TRENDY DAN TERCANTIK DI ABAD INI

Direka khas utk wanita yg berkerjaya dan bergaya 
Bila pakai je terus rasa confident nak pergi kerja, dan of course sgt sesuai utk yg suka travel ke oversea. 

Yeayy, Design yg semestinya menutup aurat dan sgt selesasesuai dgn cuaca kt Malaysia  . Material yg best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 

⚜️SELUAR CUTTING LOOSE
Abaya SYANTIK ni mmg boleh mmbuatkan uolls nmpk selim melim taw. Cutting seluar yg
loose dan bootcut mmg nmpk effect kaki tinggi mcm che ta dan kelihatan kurus gitu. Zip sisi seluar dan ada getah kiri kanan, jahitan yg sgt teliti dan confirm puas hati 

⚜️ PALING PENTING BREASTFEEDING DAN WUDHUK FRIENDLY.
Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall.  Abaya syantik ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes 
Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw  eloksgt kan gaiss

⚜️HIASAN RIBBON BEAD DIHUJUNG LENGAN BAJU
ada RIBBON beads , mmg naikkan lagi seri ABAYA SYANTIK ni. BEADS ni mmg dah siap jahit kt baju,jadi uolls tinggal sarung je ABAYASYANTIK ni mmg dah terletakcantik kt badan uolls 

⚜️PILIHAN WARNA2 YG CANTIK DAN MENARIK
6 warna yg tengah hot dan palingtinggi permintaan taw. Kalau boleh semua warna sis nak grab sebab comey belako 
Sesuai digayakan pd bila2 masa shja uolls  Jom dapatkan ABAYA SUFI dgn harga yg special 

LILIT LENGAN
S “16”
M “18”
L “19”
XL “20”
2XL “21”

LILIT PEHA
S “22”
M “24”
L “26”
XL “28”
2XL “30”

✅READYSTOCK ❗️
✅NO BOOKING❗️

Harga : RM130sm /RM135ss
*Free pos

3XL ADD RM10

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...