SET JAPANESE ITALIAN COTTON KURUNG

















Kini tampil menyerlahkan tahun 2019 anda. Didatang kan dengan 14 corak design yang sangat meletop

Sesuai digayakan semasa berkerja, bakal bakal student ‍ jugak sangat memerlukan set Japanese cotton untuk ke kelas  selesa tak payah cakap lah! memang best material ni, tgk design semua buat rasa mcm nk grab setiap corak lah!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2019 kene lah koleksi baru? hehhehhe
14 design Corak Baru yg Bakal Menampakkan awak Lebih Gojes di tempat kerja & Majlis Keraian & ke kelas
Harga Of Course MAMPU MILIK
Material HIGH QUALITY COTTON  JAPANESE ITALIAN
Gred AAA
Saiz Available dri XS- XXL
Berdutt Belakang dan Cutting Loose
Terletak Apabila Dipakai
Cutting Kain Mermaid
Pinggang Kain Getah Kiri dan Kanan
Zip Kain Sebelah Kiri
Design Kurung Moden terkini
Berbutang depan

❌ Jarang
❌ berapa renyuk
❌ Warna Tak Luntur Selepas Basuh
✅ Mudah Digosok
✅ Sejuk & Selesa Dipakai
✅ CONFIRM repeat Order lagi

No Booking!With Full Payment
Ukur Dahulu Sebelum Membuat Pembelian.Take Noted Please
Proceed Order 3-4 hari
Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Faktor Cahaya Camera

Harga : RM110sm /RM115ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...