OMAYA ABAYA SUIT













MUSLIMAH2 DILUAR SANA, KAMI BAWAKAN KPD ANDA REKAAN TERKINI 2 in 1 OMAYA ABAYA SUIT UTK ANDA TAMPIL LEBIH BERKEYAKINAN & MENAWAN

BLOUSE ALA CARDIGAN ABAYA LABUH DAN SELUAR DIDATANGKAN SATU SET DGN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI

11 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Ada 11 pilihan warna utk Omaya Abaya Suit ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening  Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Dan semua warna sgt lah sesuai utk mix n match dgn warna shawl uollss

MATERIAL KOREA COMO CREPE YG SUPER COMFORTABLE
Material Korea Como Crepe ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk, tahan lasak dan "ironless" giteww. Sesuai la utk nak g kerja ke, aktiviti formal atau xformal  Korang boleh padankan dgn skirt dan palazzo.

CARDIGAN BAJU UTK PENAMPILAN PALING CONFIDENT
Kami tambahkan cardigan luar baju yg labuh supaya si pemakai  tampil lebih "smart" ketika berjalan dan nampak lebih tinggi serta slimhaaa best ke tak best? 

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk.

LABUH DAN LONGGAR
Design Abaya Suit memang sgt2 patuh syariah Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 

TAMBAHAN POKET SOROK
Satu lagi benda paling penting untuk kita para muslimah. Sambil bergaya, salah satu elemen paling penting iaitu poket ada dalam Omaya Abaya Suit. Senang utk u gais menyimpan 'khazanah' dlm poket tu 

Harga : RM125sm /RM130ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...