KURUNG AMEENA









Comfirm tak berkelip mata suami ualls bila tengok ualls pakai design  AMEENA EXCLUSIVE ni!! 

 MATERIAL 
- Most crepe yang sangat selesa,tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian akak-akak buat kerja..

 MODEN & EXCLUSIVE
- Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exclusive si pemakai. bila nampak exclusive baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy bila berkerja..
 SIZE 
- Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran
badan yang sesuai nanti kakHany tolong matchkanmana yang sesuai untuk badan uolss ye..

 SPECIAL CUTTING 
Kali ni Cutting Kurung Ameenasangat2 special. Mmg ‘terletak’cantik jer kat badan uolss..

Harga : RM100sm /RM105ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...