JOVITA KURUNG













UOLSS PAKAI JهVITA LAH “SIMPLE TAPI CANTIK” serious ni JهVITA KURUNG , bila pakai memanggg #confirm kakak semua rasa cantik manis je, rasa lain dari yang lain lah pakai baju Jهvita ni 
—————
kawan kawan confirm akan tengok baju korang tau!! dari jauh dah bisik dengan kawan dok jeling baju kita ni mesti dorg tanya punya  . sis GUARANTE  tauu
Jهvita Kurung 

Material kain jenis Pearl skin silk ,
tak melekat pda badan bila dipakai. 
kain yg sejuk + lembut ,
flowy dan ironless , memudahkan urusan harian sebab tak perlu gosok sgt hehe jimatkan masa
fabric yg tk mudah tetas atau tertarik benang
 tak berbulu
serap peluh & tak berbekas paling penting
Available dari saiz XS S M L XL 2XL
potongan kain duyung / A cut
*bukan jenis material kain Satin 
Loose cutting  & berdutt belakang / baju cutting kurung moden
Pinggang kain menggunakan getah separuh kiri & kanan / zip sebelah kiri

❌ Jarang
❌ Kecut
❌ Berbulu lepas Basuh
❌ Renyuk
❌ Warna Tak Luntur Selepas Basuh
✅ Mudah Digosok
✅ Sejuk & Selesa Dipakai

No Booking!With Full Payment
Ukur Dahulu Sebelum Membuat Pembelian.Take Noted Please
Proceed Order 3-4 hari
Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Faktor Cahaya Camera

Harga : RM110sm /RM118ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...