DAVINNA LASER CUT EDITION









.... pilihan yg tepat cikisya dpt rasekan...sbb ape tau .tgk gmbr je la ye, bole? sbbbbbb....
.
.
.
DAVINNA O DAVINNA 
(+) Layer cutting cute blouse - cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn laser cut yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis !
.
.
.(+) Lengkongan berombak- memberi Element yang "Menawan" di tambah dengan rekaan grip yang "Unik" di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse davinna Korang tak akan jumpa dekat tempat lain !
.
.
(+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !
.
.
(+) 6 warna – 6 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran byqaisya warna yang sentiasa up too date ..
.
.
(+) wudhu friendly- sesuai memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy.

Harga : RM75sm /RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...