CASANDRA SUIT IRONLESS






















“Jemah weyhhh! Kau tahu tak Sabella dah rilis design terbaru dorang, merecik lawa kauuu. Kita ni mak mak yg bekerjaya ni susah bebenor nak cari baju yg kena dengan kesibukan kehidupan sehariankita. Nak menggosok, nak pam susu, nak bergerak kesana sini. Aku rasa we should grab this design now!”

Kerana memahami masalah muslimah semua, kami dengan penuh tanggungjawab menghasilkan suit lengkap blouse bersama palazo moden generasi baru.
.
Setelah membuat kajian yang terperinci, maka kami berjaya menghasikan suit yang dinamakan CASANDRA.
.
.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
CASANDRA SUIT IRONLESS
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
 MATERIAL MOSS CREPE
 MATERIAL YANG TAK PERLU BERIA NAK IRON (IRONLESS)
 MATERIAL YANG SANGAT SESUAI UNTUK TRAVEL
 LOOSE CUTTING AND LABUH
 STRETCHY HAND CUFF, AURAT TERJAGA DAN MESRA WUDHUK
 BF FRIENDLY SPECIAL UNTUK IBU IBU
 MEMPUNYAI 9 SIZE IAITU XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL & 5XL

Harga : RM110sm /RM115ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...