CAMELIA 4.0








KENAPA DESIGN CAMELIA 4.0 MENAWAN
.
✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas - rekaan di pergelangan ala2 bunga2 ni boleh dipkai utk jln2,shopping,riadah, nk pegi keja pon boleh..nk g obesea lagi la nmpk gojes..wow!
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE VERSION CORAK BALDU -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Kali ni didtgi dgn corak baldu yg timbul..Mmg sgt sedap pkai dan sgt syantik..
.
✔ WARNA GORGEOUS - Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..kombinasi dgn warna di bahagian ranting menaikkan lagi seri blouse..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower hand’ tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse camelia ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb blouse camelia tu labuh menutupi punggung..
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn
.
✔POKET DI BAHAGIAN TEPI- wahh design camelia ni ada poket tepi la...boleh letak barang, fon, makeup dlm tu..yg mls nk bwk purse boleh sumbat jee duit dlm poket..
.
Warna :
Maroon
Olive green
Purple
Dark grey
Emerald
.
Harga : RM70sm /RM75ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...