ARIANA KURUNG









Ni design terbaru Mmg Latest laa kira ni uolls pakai paling stylo laa kat opis tu…
.
 MATERIAL COMO CREPE
Tak jarang & sangat selesa bila pakai , Nak iron pun senang ! Kalau nak tahu, kak mell laju jer siap taw bila pakai ARIANA ni. hehe. best gilerr!
.
 SIZE S / M / L / XL / XXL
Arghhh…Bestnyaa korang mesti suka kan sebab ade plus size! yela yang chubby pun nak jugak melawa kan hihi..~
.
 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK
ARIANA ni mmg EXCLUSIVE sgt tau..  custom  khas dari OVERSEA. So mmg kat lain xda,  . And ARIANA ni ade zip menegak utk Mommy yang nak BF baby.

Harga : RM120sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...