ABAYA SUFI

November 24, 2018 Noor Akma 0 Comments









⚜️DESIGN JUBAH SELUAR YG TRENDY DAN TERCANTIK DI ABAD INI
ABAYA SUFI direka khas utk wanita yg berkerjaya dan bergaya  Bila pakai je terus rasa confident nak pergi kerja, dan of course sgt sesuai utk yg suka travel ke oversea. Yeayy, Design yg semestinya menutup aurat dan sgt selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia  . Material yg best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 
.
.
⚜️SELUAR CUTTING LOOSE
Dont worry, Abaya Sufi ni mmg boleh mmbuatkan uolls nmpk selim melim taw. Cutting seluar yg loose dan bootcut mmg nmpk effect kaki tinggi mcm che ta dan kelihatan kurus gitu. Zip sisi seluar dan ada getah kiri kanan, jahitan yg sgt teliti dan confirm puas hati 
.
⚜️ PALING PENTING BREASTFEEDING DAN WUDHUK FRIENDLY.
Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall.  Abaya sufi ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes  Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw  elok sgt kan gaiss
.
.
⚜️HIASAN PEARL BEADS DITEPI LENGAN BAJU
WAUU  cantik kan Abaya Sufi ni ? Siap ada pearl beads , mmg naikkan lagi seri ABAYA SUFI ni. Pearl ni mmg dah siap jahit kt baju,jadi uolls tinggal sarung je ABAYA SUFI ni mmg dah terletak cantik kt badan uolls 
.
.
⚜️PILIHAN WARNA2 YG CANTIK DAN MENARIK
ABAYA SUFI ni ada 6 warna yg tengah hot dan paling tinggi permintaan taw. Kalau boleh semua warna sis nak grab sebab comey belako  Sesuai digayakan pd bila2 masa shja uolls  Jom dapatkan ABAYA SUFI dgn harga yg special 

LILIT LENGAN
S “16”
M “18”
L “19”
XL “20”
2XL “21”
LILIT PEHA
S “22”
M “24”
L “26”
XL “28”
2XL “30”

Harga : RM130sm /RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...