AMANDA DRESS











Dress sgt sesuai utk pelbagai event.. nk ke kenduri, kelas, pertunangan, dinner, InsyaAllah ssuai sis. Ibu mengandung pun cantikkk sgt kalau pakai amanda. Dan tak perlu risau jarang atau leceh kena pakai inner sbb AMANDA DRESS dah FULL LINING
.
.
==================================
KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH AMANDA DRESS
==================================
(+) high quality material - kak nurul memilih high quality CHIFFON utk amanda dress. Bukan chiffon besyer2 tau. Nampak tak cantik dan flowy amanda tu?
.
(+) full lining - jgn risau si cantik smua, kami memudahkan kerja anda. Xperlu pakai inner sbb elora dress dah FULL LINING
.
(+) nursing friendly - yesss, elemen penting wajib ada! Khas utk bf mommy di luar sana!
.
(+) wudhu’ friendly - antara elemen wajib ada juga. Mudah utk anda ambil wudhu’
.
(+) design yg praktikal - dgn amanda, awk boleh gayakan hampir kebanyakan majlis, contohnya wedding, pertunangan, dinner, convo, kelas dsbnya dear
.
(+) Free box & voucher umrah percutian - yaaaa, kak nurul nk bg FREE dua items ni pada mereka yg TERAWAL memiliki amanda
.
(+) 6 size available- amanda ada size bermula dari SS , S , M , L , XL , 2XL tau. Mmg boleh sgt klu nak belikan utk mak sekali
.
.
Amacam? Rasa tazabar tak nak memiliki amanda? Jappp.. jom ketahui harganya dlu yaaa

HARGA PENGENALAN

Harga : RM159sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...