NA RA ENTIRELY ELEGANT BLOUSE

September 26, 2018 Noor Akma 0 Comments















Bukan senang nak cari blouse muslimah yang ada gabungan kain pleat ni.
.
.
Kalau ada pun, design-nya agak kurang cun, agak mahal dan cutting-nya pun agak tak kena dengan kita yang dah biasa dengan design muslimah ni (tak ketat dan tak jarang)..
.
.
Sebab itulah,
.
.
menjadi salah satu pengeluar pertama design blouse muslimah yang menggunakan gabungan kain pleat supaya uolls tampil lebih unik dan cantik dari yang lainnya.
.
.
Jadinya, terhasil lah si Na-Ra - Entirely Elegant blouse ni.
.
.
Na-Ra ni sangat selesa bila dipakai tau walaupun dalam tempoh masa yang lama sebab kainnya memang lembut dan tak panas langsung.
.
.
Sesuai sangat untuk muslimah yang suka travel tu!
.
.
Ciri-ciri menarik Na-Ra yang lain, antaranya..
.
.
☑ nursing & wudhu’ friendly
☑ poket dibahagian kanan blouse
☑ ribbon dipinggang & lengan (siyes comel!)
☑ material import luarnegara (Dubai Como Crepe)
☑ 10 pilihan warna exclusive
☑ Saiz S sehingga XXL
.
.
Cumanya, untuk pengetahuan uolls, design Na-Ra ni tak dikeluarkan banyak sebabnya..
.
.
...kos yang agak tinggi!
.
.
Penggunaan kain Dubai Como Crepe yang berkualiti tinggi (import dari luar negara) berserta gabungan kain pleat yang sangat sukar dihasilkan membuatkan Kak Mar termenung jugak nak keluarkan design Na-Ra ni.
.
.
PROMOSI SEHINGGA 30/9
Harga : RM90sm /ss
*Free pos

SELEPAS PROMOSI
Harga : RM99sm /ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...