DELISHA TUNIC CARDIGAN

September 25, 2018 Noor Akma 0 Comments











2 IN 1 STYLE ? RARE..LAIN DARI YANG LAIN..!

LOVELIES…ada tak yg selalu macam ni:

*baju da nak penuh dalam almari..tp still berjam2 nak pilih yg sesuai..nk kne hard iron lg baju yg berkedut banyak…
*setiap kali tetamu dtg rmh, posmen hntr barang atau runner hntr makanan terpksa suruh tunggu sbb lambat bersiap nak bukak pintu…
*bermekap dah berjam nak sarung baju n lilit tudung berjam pulak..hancuss mood hubby menunggu uollss bersiap utk keluar jln2…

Haaa…ni min nak infm LOVELIES…dengan DELISHA TUNIC CARDIGAN :

---> uolls boleh bergaya 2 style in 1…nak jadikan blouse utk pakai dgn seluar boleh atau cardigan yg boleh digayakan dgn dress!tak yah pening kepala lagi nak pilih baju..juz mix & match je

---->  less iron tau sbb material SUPER COMFY PREMIUM COMO CREPE ni antara fabrik kegilaan customer repeat order..

-----> Bila uolls dok uma pakai shortsleeve.. Abam posmen atau runner dtg je..sarung cardigan siap! Xyh nak suruh tunggu lama2 dah..

“eyh..awk dah siap? Selalu lama je…haa..simple n sweet mcm ni la abg suka..kan comel..” ceria mood hubby nk bawak jln2.. MODESTY & SWEET!
Jadi..apa tunggu lagi LOVELIES???

p/s: Stock utk 1st batch ni xbanyak tau ! jadi grab laju2…sbb kalau color habis mungkin da x restock color yg sma lg..min dah GRAB awl2..uollss bila lagi..sekarang FOUNDER KITA BUKAK HARGA EARLY BIRD…abis je offer..dah xdpt da harga ni…untuk 50 terawal sahaja tau!

********************

DESCRIPTION:
*MATERIAL: PREMIUM COMO CREPE
*SIZE: S-3XL
*BLOUSE CARDIGAN STYLE

Harga : RM70sm /RM75ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...