VALENCIA BLOUSE

✔ MATERIAL SOFTED COMO CREPE - Material yang sangat lembut, sangat selesa. Uol akan rasa kelembutan dan kualiti material ni bila dah pakaj nanti. Pasti nak pakai berulang kali sebab sedap sangat! Memang confirm akan jatuh hati & repeat warna baru.

✔ CUTTING YANG SANGAT BEST SESUAI SEMUA PERINGKAT UMUR & TAK DAPAT DEKAT MANA MANA BRAND LAIN - Kepakaran QAMISSQA adalah mempersiapkan cutting yang “berhantu”, bakal buatkan uol semua taknak tanggalkan baju. Sebab demi Allah, sangat sangat best! InshaAllah QAMISSQA yakin dan percaya uol takkan menyesal dengan potongan cutting yang kami reka.

✔ MENGGEMPARKAN BUAT KEDUA KALI, KELUARAN DARI XS HINGGA 5XL - Ya, kedua kali. QAMISSQA produce dr sekecil molek hingga ke secomel chubby. Uol ada keunikan tersendiri. Yang bestnya SARUNG JE VALÈNCIA, PASTI TERUS CONFIDENT! Mak ibu mama umi pun boleh nampak muda tau. Percayalah.

✔ NURSING & WUDHUK FRIENDLY - Yang ni memang QAMISSQA takkan lupa. Khas untuk mummy yang menyusukan anak. Uol akan mudah kemana sahaja sebab ada zip di bahagian dada serta zip di hujung lengan, mudah pergerakan.

✔ 11 WARNA MEMUKAU SERTA MENAMBAT HATI - Cair kan tengok warna warna València? YES! QAMISSQA sangat particular bab ni. Setiap warna mempunyai karakter tersendiri. Pemilihan warna uol melambangkan diri uol yang sebenarnya. Jadi ada 11 warna, boleh pilih yang mana menyentuh hati. Terpancar keayuan & kecantikan uol disebalik warna yang dipilih.

✔ TERBARU LAGI! PALING BEST ANTARA SEMUA SEBAB ADA POKET - bagi yang tak suka bawa handbag, atau yang suka travel, atau yang santai santai, this is the BEST CHOICE! Simple yet fashionable.
.
Harga : RM79sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Post a Comment

0 Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...