KEBAYA BATIK PASTEL LUNA

May 02, 2019 Noor Akma 0 Comments









Material: Moss Crepe-high quality

1. Material yg terjamin high kualiliti. Tidak jarang dan nampak jatuh dan berat. material ni tampak exclusive dan lebih MAHAL dari harga yg kami jual.
2. Special utk mommy2 yg menyusukan baby, takyah risau2 nk selak2, sebab hidden zip depan baju tu dah cukup panjang utk bg mommy2 keselesaan masa menyusukan si comel
3. Paling best ada size S sampai XL. Tak yah risau baju ketat, sebab ada dat belakang baju, tetaskan sikit kalau nk pakai longgar2.
4. Nak tambah cantik lagi dan naik kan seri , sesuai sgt kalau digayakan dgn dokoh atau kerongsang tradisional kebaya

Lain2 ciri Kebaya Pastel Luna:
**kain potongan duyung selasa utk berjalan dan melangkah
**pinggang kain getah penuh
**span di bahagian bahu utk nampak kemas dan terletak
**zip depan baju friendly breastfeed
**dat dibahagian depan dan belakang baju

Size S, M, L, XL
(Ukuran rujuk gambar)

Harga : RM139sm /RM143ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...