KURUNG SONGKET KHADIJA EXCLUSIVE

March 11, 2019 Noor Akma 0 Comments









KENAPA KURUNG SONGKET KHADIJA EXCLUSIVE MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA?
Selesa dan Mudah di sarung
1.  Material dari Songket Cotton
 Simple dan Cantik cutting Kurung moden
 Saiz : S,M,L,XL,2XL
 Sejuk dan selesa dipakai
 Terdapat 6 warna yang menarik
 Simple dan sesuai untuk digayakan ke majlis kenduri kawin, majlis rasmi, dan sebagai nyee
.
Serius, bukan material jer best! Tapi cutting exclusive super kemas, selesa dan simple nice.
----------------------------------------------------------------
2 SEBEB KENAPA KORANG PATUT ADA KOLEKSI "KHADIJA" NI.
-----------------------------------------------------------------
.
#REKAAN PALING TRENDING
- Rekaan kurung songket 'khadija' direka khas utk sistur2 diluar sana yg nak tampil simple, fleksible tapi nampak nice.
#MATERIAL LUXURY MOSS CREPE
- baju kurung songket "khadija' menggunakan material high kuality dari moss crepe yg anti kedut tapi mudah iron. Sesuai utk sis2 yg nak cepat bersiap.
.
Details je dah super owsem! Belum lagi dpt dapat yg real kompom lagi super owsem!!
Happy shopping sis

Harga : RM99sm /RM104ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...