KURUNG MODEN GLAMOZA

March 09, 2019 Noor Akma 0 Comments







 YANG PALING TRENDING DAN BERGAYA 2019 KINI DILANCARKAN DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK ! !
.
.
Woww sis memang buat saya teruja sangat ..tak sabar nak crab warna2 hot tu..
.
.
KEISTIMEWAAN  K.GLAMOZA
direka khas utk wanita yg suka bergaya dan ingin tampil UP TO DATE .. Bila pakai je uoall rasa confident tau nak pergi kerja, majlis kawin,Dinner dan sebagainya. Design yg semestinya menutup aurat dan sgt selesa sesuai utk setiap lapisan umur . direka dengan gaya exclusive.
.
.
 MATERIAL 
SONKET TESABALA SILK.
high qualiti yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut,lembut dan tidak jarang.
.
.
 CORAK 
Ala-ala SONGKET gituu.
.
.
 MODEN & EXLUSIVE 
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exclusive si pemakai. Cutting cantik terletak jer
.
.
 CUTTING LOOSE 
Cutting yg loose dan bootcut mmg selesa sangat digayakan.
 SIZE 
Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'XS’ dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai utk Uooll gayakan nanti.
 PILIHAN WARNA2 YG CANTIK DAN MENARIK 
ada 5 warna yg tengah hot dan paling tinggi permintaan taw. Kalau boleh semua warna nak grab sebab cantik sangat tau..
KAIN
Potong Kain MERMAID
Ish! Kalau uolss tak beli,comfirm lah Uoalls tak dpt tidur malam terbayang2 tau
1st Come 1st Serve.
 No Booking ! With Full Payment
.
Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

Harga : RM100sm /RM105ss
*Free pos

2XL ADD RM10

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...