ABAYA JUWITA

March 29, 2019 Noor Akma 0 Comments









DESIGN BARU LAGI DAN LAGI.... ❣️
Insya Allah kami sentiasa mgeluarkan design yg terkini , up to date, menutup aurat for our lovers 殺 Agar uolls tampil lebih menawan dan anggun sentiasa. Gitu...Confirm kawan2 opis geram je tengok 

❣️DIDATANGKAN SATU SET BAJU & SELUAR DENGAN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI WAJIB GRAB ‼️

❣️WARNA YG GOJES
Ada 6 pilihan wrna cun habisss... 
Wow... warna comey belako syg ooi. Confirm rambang mata cuolls 浪 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot dan trendy terkini !
❣️MATERIAL SUPER SELESA
Material baju sb line, seluar pearl skin.
Kedua-dua kualiti kain mmg TERBAIK , LEMBUT , and IRONLESS . CONFIRM Korg puas hati 

❣️BF DAN WUDHU FRIENDLY
Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall.  Abaya juwita ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes  Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw  elok sgt kan gaiss

❣️ABAYA "WAJIB DIMILIKI" UTK KERJA OR EVENT 

Sila ambil kira 5% hgga 10%  wrna atas sbb faktor pencahayaan.
STOK LIMITED

Harga : RM135sm /RM140ss
*Free pos

3XL ADD RM10

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...