SANIA ABAYA SUIT

February 22, 2019 Noor Akma 0 Comments

















MUSLIMAH2 DILUAR SANA, KAMI BAWAKAN KPD ANDA REKAAN TERKINI SANIA ABAYA SUIT UTK ANDA TAMPIL LEBIH BERKEYAKINAN & MENAWAN

BLOUSE ALA ABAYA LABUH DAN SELUAR DIDATANGKAN SATU SET DGN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI

DIDATANGKAN CUKUP SIZE DARI SAIZ S SEHINGGA 3XL 殺

15 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Ada 15 pilihan warna utk Sania Abaya Suit ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening  Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Dan semua warna sgt lah sesuai utk mix n match dgn warna shawl uollss

MATERIAL KOREA DIAMOND CREPE YG SUPER COMFORTABLE
Material Korea Diamond Crepe ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk, tahan lasak dan "ironless" giteww. Sesuai la utk nak g kerja ke, aktiviti formal atau xformal  Korang boleh padankan dgn skirt dan palazzo.

BELAHAN BAJU UTK LANGKAH PALING CONFIDENT
Kami tambahkan effect belahan baju yg panjang supaya si pemakai lebih mudah utk melangkah ketika berjalan dan nampak lebih tinggi serta slimhaaa best ke tak best? 

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk.

LABUH DAN LONGGAR
Design Abaya Suit memang sgt2 patuh syariah Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 

BUTTON GOLD TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE
Perincian butang GOLD yg sarat menampakkan SANIA lebih mewah dan exclusive. Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke tempat kerja sambil dijeling2 manja rakan sepejabat 藍

PROMOSI

Harga : RM119sm /RM124ss
*Free pos

3XL ADD RM10

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...