MAWARIA BLOUSE

February 23, 2019 Noor Akma 0 Comments









Blouse ini akan membuatkan sistur kita terduduk bila terpandang desaignnya yang begitu exclusive dan elegance ?? 
.
.
(( NAK TAU HARGA KENA BACA SAMPAI BAWAH))
.
.
Subhanallah Desaign Mawaria ni sangat2 tak mengecewakan! semestinya kaksab dan model kitalah org pertama yang telah merasakan keselesaan blouse ini.
.
.
pstt! jom like, tags & share dulu posting ini sebelum posting ini berlalu pergi begitu saja..
.
.
Amaran! Dilarang baca sehingga bawah jika anda sorang peminat blouse exclusive! kerana blouse ini akan memaksa anda untuk memberinya..
.
.
[ KELEBIHAN 6 IN 1 MAWARIA BLOUSE ]
.
.
1. MATERIAL TAK MENYESAL BELI - Mawaria diperbuat dari material moss crepe korea ( materia yang sama dengan Lixy Blouse) yang telah mendapat sambuatan sangat luar biasa! customer repeat dan repeat lagi selepas dapat Lixy blouse 
.
.
2. BIASA2 TAPI BERBISA! - Haa sangat berbisa bagi mereka yang alergic dengan penampilan beshe2 tapi nampak ayu n exclusive!
.
.
3. BF FRIENDLY - Mawaria buka sahaja untuk uols yang singgel2 je.. tapi juga sesuai untuk ibu2 yang sedang menyusukan baby.. ibu juga boleh bergaya bukan?..
.
.
4. READY UNTUK PLUS SIZE - Kali ni kaksab nk menyerang sistur2 kita yang salalu tanye " plus size takde ke?". sebab... Mawaria ready sampai XXXL tau 
.
.
5. WUDHU FRIENDLY - Mawaria direka gaya yang luar biasa. bahagian lengan mawaria takde zip. tapi kaksab ganti dengan sedikit belahan dan bertali tau.. sambil2 bergaya, uols pun mudah je nk berselak..
.
.
6. READY 6 WARNA TERHOT - nak tau warna ape je yang ade? jom ushar2 gambar model kita
.
Harga : RM85sm /RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...