JUBAH PRINCESS 3.0

February 12, 2019 Noor Akma 0 Comments












AMARAN!! JANGAN TENGOK KALAU TAK NAK DI HANTUI DENGAN 
#JUBAHPRINCESS3.0 dah release tau awak2 yg cantik manish diluar sana 

Ini batch yg ke-3 dah tau, First batch haritu release dalam masa seminggu habis semua . Kali ni kita release 9 kaler corak songket yg awesome dan santek sgt. Sis cepat2 la tau grab jangan sampai 
terlepas pulak, menangis tepi bucu katil nanti .

dibuat dari material super selesa, Cotton Santana
ia sangat selesa, mudah digosok dan nyaman dipakai.
 Cutting Princess 6 panel yang flowy dan memberikan impak kurus kepada si pemakai.
BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
Mempunyai 9 WARNA menarik dan cantik
 Saiz S - XXL
 Poket sorok disebelah kanan baju
Stock sgt limited, 

* Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.

Harga : RM125sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...