ABAYA SULTANA SUIT

February 09, 2019 Noor Akma 0 Comments









Hadiah Tahun Baru 2019 Buat Muslimah2 yg Masih Tercari2 Abaya Paling Versatile dan Classy 

ABAYA LABUH DAN SELUAR DIDATANGKAN SATU SET DGN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI

REKAAN KHAS “SIDE POCKET”
Sultana Suit terbaru ni ada SPECIAL POCKET di kanan uols. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', malah SIDE POCKET ini lah yg akan menjadi hero anda utk mengisi segala khazanah alam uolls tu 

7 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Ada 7 pilihan warna utk Abaya Sultana Suit ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening  Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Dan semua warna sgt lah sesuai utk mix n match dgn warna shawl uollss

MATERIAL KOREA COMO CREPE YG SUPER COMFORTABLE
Material Korea Como Crepe ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Sesuai la utk semua aktiviti formal atau xformal  Korang boleh padankan dgn seluar jeans ,skirt dan palazzo.

BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian zip di tangan baju sgt senang utk dibuka ketika mengambil wudhuk.

 SIZE S SEHINGGA 3XL WOW 

SUPER LABUH DAN LONGGAR
Design Abaya Sultana Suit memang sgt2 patuh syariah Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 

 TALI CIK REBEN YG SGT CUTE
Utk efek yg classy, kami tampilkan cik reben di bahu si pemakai. Anda bebas utk ikat atau tidak tali tersebut. Yg penting efeknya sgt WOW!

BEADS GANTUNG TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE
Perincian White Pearl Beads menampakkan Sultana Suit lebih mewah dan exclusive. Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke tempat kerja sambil dijeling2 manja rakan sepejabat 藍

 SUIT "WAJIB DIMILIKI" UTK PEMBUKA TAHUN 2019
Selalu2 korang kalau shopping, mesti susah nk jumpa yg suit sepasang baju dan seluar ni kan  kalau ada pun, kurang memikat jiwa betol tak? Haaa inilah masanya korang WAJIB grab Sultana Suit ni kalau korang taknak menyesal  sebab diaaaa gorgeous sangat 

Harga : RM130sm /RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...